ClassIN și RE/MAX fac echipa pentru casa perfecta!
 

ClassIN si RE/MAX fac echipa pentru casa perfecta! Suprafata, materialele si tehnicile de constructie, zona, vecinatatile, lumina, compartimentarea, bugetul... atat de multe aspecte ce trebuie puse in balanta pentru a gasi proprietatea perfecta! Iar cand ai gasit-o, calea pana „acasa” este inca foarte lunga, pentru ca de o amenajare inspirata depind confortul fizic si psihologic, estetica si functionalitatea unui spatiu.


 

Din 1 septembrie 2020, ClassIN, cel mai important brand de pe piata romaneasca a designului de interior si a mobilierului de lux, face echipa cu liderul mondial in imobiliare, RE/MAX pentru a livra excelenta in tot ce tine de ideea de „locuinta”.

Astfel, cei care achizitioneaza un imobil prin intermediul francizei imobiliare RE/MAX beneficiaza de 20% reducere la piesele de mobilier iconice, corpurile de iluminat sau accesoriile de designer comercializate de ClassIN si, bineinteles la serviciile de design interior oferite de arhitectul nostru in-house.

De 25 de ani, ClassIN reprezinta un concept unic pe piata romana de design interior. Livram servicii integrate de design, de la consiliere de achizitii la design 360° si la servicii de cost management, toate centrate in jurul unei selectii impresionante de branduri europene de mobilier premium. Detinem în Romania showroom-urile Natuzzi, suntem distribuitori exclusivi ai marcilor Flexform, Edra, Pedini si unul dintre putinii reprezentanti Flos, Porada, Poliform, Molteni, Bonaldo, Opinion Ciatti, Catellani & Smith etc., iar Camelia Sucu, fondatoarea ClassIN, este un jucator major pe piata romana de mobilier de lux si design interior inca de la începutul anilor ́90.

Filosofia ClassIN in materie de interior design este una centrata pe client: livram cea mai buna experienta cu putinta, pornind de la stilul si personalitatea beneficiarului, dar si lucrurile de care are cu adevarat nevoie, pentru a transforma „o casa” în „acasa”. Astfel, proiectele noastre sunt made-to-measure: nu credem in „solutii universale” si stim ca detaliile fac diferenta.

Un alt lucru care ne diferentiaza fata de agentia tipica de design interior este faptul ca avem relatii stabilite, de 25 de ani deja!, cu toti furnizorii importanti din domeniu, asa incat viziunea noastra nu este limitata de brandurile la care avem acces: portofoliul de furnizori al ClassIN este practic un Who’s Who al industriei si cuprinde peste 400 de branduri europene.

In ce priveste RE/MAX, acesta este lider mondial in imobiliare cu peste 128.000 de agenti afiliati si 8.300 birouri în 110 de tari, dupa 47 de ani de crestere continua, de la un singur birou deschis in 1973, in Denver, Colorado. Agentii RE/MAX constituie cea mai puternica forta de vanzari imobiliare din lume.

RE/MAX International, francizorul retelei globale RE/MAX, este condus de catre fondatorii sai, Dave şi Gail Liniger, care au creat această retea incurajand agentii imobiliari sa-si dezvolte propria afacere. Sistemul este in continuare bazat pe atragerea de agenti productivi, oferindu-le sprijin valoros, brand awareness incredibil, oportunitati educationale si alte avantaje competitive.