Albul, femininul și viața de familie

Decor cu accente
feminine

decor-feminin-bucatarie-igeno-design-interior

Acest apartament măsoară în jur de 70 mp și a fost redefinit din punct de vedere structural, pentru a crea spații estetice și deopotrivă funcționale. Am cuplat antreul cu zona de bucătărie, iar dintr-o cameră-hol mai mică am amenajat un dressing și un laundry room încăpător.

Ne-am imaginat o locuință cozy, dar elegantă și rafinată în același timp.

Nuanțe plăcute, texturi fine și o atmosferă feminină trădată de accesorii și imprimeuri cu flori, se regăsesc într-un decor pe care l-am conceput inspirați acum câteva luni.

Am încercat să redăm fiecărei încăperi un spirit aparte. De la accentele Provence în bucătărie până la cele clasice în dormitor, s-a conturat un mix-and-match armonios al mai multor stiluri de design. Camera băiețelului a fost personalizată după bunul său plac, fiind inspirată de pasiunile și stilul de viață activ ce-l caracterizează.

Am optat, în general, pentru mobilier de culoare deschisă, cu mult alb și numeroase spații de depozitare. Pe lângă faptul că mărește vizual spațiul, are și un rol estetic deosebit, îmbinându-se armonios cu accentele de lavandă, mov închis și verde intens.

Majoritatea pieselor au fost realizate la comandă și au prins viață în cadrul echipei Ingeno&Partners. Inclusiv pentru decorarea zonei dintre blat și corpurile suspendate de mobilier din bucătărie, am ales să venim cu o soluție personalizată, aducând un plus de efect și personalitate.

În final, am reușit să integrăm toate facilitățile contemporane într-un cadru feminin, cu accente ludice și influențe ale mai multor stiluri de design, în care o familie tânără își petrece zilele în dragoste și voie bună.

Foto: Andreea Goia

Comments 1

  1. Pingback: White decor with a feminine touch - Genoveva Hossu - Decorator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *