E adevarat ca un singur obiect poate inspira un intreg proiect de amenajare, dar de la idee la interior e un intreg lant: de expertiza, de conexiuni, de procese, de oameni.

ClassIN pune bazele unei comunitati care duce conceptul de “design thinking” la un alt nivel. Arhitecti, designeri si decoratori, numiti sugestiv, parteneri strategici ai ClassIN, se reunesc, cu portofolii impresionante, pentru a face diferenta la nivelul designului romanesc. Isi alatura proiectele, dar cel mai important, isi aliaza viziunile si expertiza, pentru ca tu, consumatorul de frumos, sa te bucuri de pe urma unei sinergii creative care orienteaza intreaga industrie a designului interior in aceeasi directie: that’s UP! Incercam impreuna ca ceea ce numim produs integrat sa aiba o garantie a coerentei, calitatii, bunului simt si bunului gust.

ClassIN creeaza acest hub al fortelor creative si il pune la dispozitia ta, pornind de la o colectie impresionanta de proiecte semnate de cei mai buni arhitecti, designeri si decoratori – parteneri strategici ai ClassIN. Stabileste o intalnire cu unul dintre noi aici.

They’re here to inspire. Come IN!

ALL of us is better than one of us.


Inspiră-te din proiectele designerilor noștri!