Meniu


Aseaza-te confortabil si rasfoieste cea mai mare biblioteca digitala de produse destinate designului interior din Romania. Noi cataloage se scriu si se rescriu chiar in aceasta secunda, pentru ca tu sa te bucuri de o varietate mare de produse pentru casa ta in orice moment.

Te invitam sa ne fii alaturi si sa ne recomanzi, oricand, alte produse de care esti fascinat. Daca ai intrebari cu privire la oricare dintre produsele noastre, iti stam cu drag la dispozitie. Aici


Descopera cele mai noi colectii

De la mobilier, obiecte de decor si corpuri de iluminat, la tapet, drapaje si tapiterii, vei gasi aici cateva zeci de mii de produse puse la dispozitie de ClassIN.

Descopera cea mai mare biblioteca de produse de design interior din RomaniaFii la curent cu noutatile partenerilor ClassIN

– Solicita detalii privind produsele noastre
– Intreabă despre posibilitatea de a plati in rate
– Solicita prezentarea colectiilor in showroom-urile ClassIN


Ai incredere in consilierul tau de design interior

Desi simplu la prima vedere, un proiect de design interior abunda de necunoscute. E un proces complex si anevoios, care consuma bani, dar, mai ales, consuma timp. De la schita la realitate e intotdeauna cale lunga, dar aici intervenim noi. Experienta a peste zece ani de activitate in domeniu si grija pe care o purtam fiecarui client in parte, ne recomanda. Te invitam sa ne cunosti!