Management de proiect

ClassIN administrează proiectul încă din faza concept, trecând prin fazele de construcție și până la livrare. Ne asigurăm că toți consultanții sunt coordonați și că proiectul nu depășește bugetul. Planificarea, monitorizarea și livrarea la timp sunt esențiale și se desfășoară în cele mai bune condiții.

ClassIN are echipe dedicate pentru fiecare tip de proiect și oferă o serie largă de servicii, de la intervenții simple de design, la predarea proiectelor la cheie. Livrăm proiectul integral, estimăm costul și facem achiziții pentru o tipologie variantă de construcții: comerciale, rezidențiale, de birouri, parcuri și recreere, cu utilizare mixtă și industriale.

Managementul costurilor se numără printre serviciile de bază furnizate de ClassIN.
Printre serviciile incluse în managementul costurilor se numără planificarea, controlul, estimarea de cost, bugetarea și finanțarea, astfel încât proiectul să nu depășească bugetul stabilit.

Echipa noastră are experiență amplă în domeniu și cunoște în detaliu piața și tipurile de clădiri, fiind astfel avizată în a oferi consultanță financiară în toate etapele de realizare ale unui proiect.