Proiectare Structurala

Serviciile ClassIN asigură dezvoltarea structurilor care rezistă în timp.
Proiectarea structurală include trei faze: planificare, proiectare și construcție. Astfel, sunt evitate, pe cât posibil, cheltuielile neprevăzute, iar timpul necesar finalizării proiectului este estimat corect.

Echipa noastră are expertiza necesară pentru a realiza proiectarea conceptuală și de detaliu a structurilor, ținând cont de cele mai noi standarde din industrie.

Specialiștii noștri sunt recomandați de cunoștintele științifice pe care le au, de instrumentele pe care le utilizează și de experiența amplă în domeniu. Fie că este vorba despre designul de produs sau de proiectarea unei clădiri, ClassIN livrează proiectele în varianta lor optimă. Oferim design integrat de cea mai bună calitate. Echipa noastră lucrează cu responsabilitate față de mediul înconjurător.

Proiectarea ClassIN ține cont de principiile de siguranță și de funcționalitate ale lucrării. Proiectele sunt dezvoltate de echipe profesioniste care folosesc cele mai eficiente materiale și oferă consultanță în alegerea sistemelor electrice, de ventilaţie, de încâlzire, de aer condiționat și instalațiile sanitare, acolo unde este cazul.