ClassIN iti faciliteaza, prin serviciile oferite, accesul la noul lux: timpul. Cei peste 10 ani de experienta in industria designului interior sunt un garant al calitatii solutiilor propuse de noi atat in sfera achizitiilor de produs punctuale, cat si in ceea ce priveste proiectele complexe de design interior.

Punem la dispozitia clientilor nostri analiza finaciara a proiectului si suntem alaturi de el cu solutii de finantare. ClassIN este, cu alte cuvinte, un full-service al designului interior, ce ofera urmatoarele servicii:

 1. Produse si servicii destinate amenjarilor interioare si consultanta gratuita in showroom-uri (Stabileste o intalnire aici)
 2. Design interior full-service, produs integrat al amenajarii, implementat la cheie (Aici)
 3. Randari (Cere o oferta de pret aici)
 4. Tururi virtuale (Cere o oferta de pret aici)
 5. Realitate augumentata (Cere o oferta de pret aici)
Interioarele prind viata cu detaliile potrivite: tesaturi vaporoase, decoratiuni atipice si mic mobilier, insotite de obiecte de arta si de lumini ambientale sau de accent. In showroom-urile noastre, iti punem la dispozitie o selectie impresionanta de produse destinate amenajarilor interioare, care vine impreuna cu un serviciu de consultanta in decorare in-store gratuit (pana la 2 ore) si o suita de sfaturi si expertize pe care nu le gasesti niciunde altundeva.

Vei invata, din intalnirea noastra, la ce sa fii atent si ce sa incluzi in schema decorului, pentru a-l face o extensie veritabila a stilului tau personal. Iti oferim suport 24/7, produse ce se potrivesc perfect interiorului tau si cea mai frumoasa poveste pe care o putem croseta impreuna: povestea ta.

Stabileste o intalnire cu noi sau asaza-te confortabil si rasfoieste online sute de cataloage puse la dispozitie in cadrul celei mai mari biblioteci digitale de produse destinate designului interior.

Concept. Functionalitate. Estetica spatiului. Creativitate. Expertize. Experiente. Specialisti. Emotie. Coerenta. Maturitate. Customer Care.

Iti propunem doua pachete de servicii de design interior, numite generic: Basic si La cheie.

 1. Pachetul Basic include urmatoarele livrabile de baza, sub forma de consultanta si mapa de proiect:
 • Plansa tehnica 2D pentru planificarea spatiului si dispunerea mobilierului: stabileste exact structura spatiului si pozitia mobilierului, determinand piesele ce urmeaza a fi inserate si cele de eliminat;
 • Mood board de atmosfera: stabileste stilul, cromatica, texturile,  care se vor folosi in (re)amenajarea spatiului;
 • Schita de buget pentru propunerea agreata: valorifica numeric etapele anterioare, stabilind un buget estimativ necesar pentru implementarea proiectului;

* La cerere, mapa poate fi completata cu:

 • Randare, o simulare 3D foto-realista a spatiului: permite vizualizarea unui spatiu “in viitor”, pentru proiectul aflat inca in stadiul de proiectare.
 1. Proiectele La cheie includ, pe langa consultanta si mapa de proiect, serviciul de antrepriza. Te eliberam de stresul santierului si ne asumam noi coordonarea tuturor activitatilor de planificare, organizare si implementare proiect. Iti oferim suportul nostru in:
 • Alegerea si livrarea  materialelor de finisare, mobilierului, textilelor decorative si corpurilor de iluminat;
 • Realizarea comenzilor si urmarirea livrarii produselor;
 • Organizarea, executarea si supravegherea executiei lucrarilor de finisare si amenajare;
 • Predarea la cheie a proiectului.
Designul interior si-a gasit, in sfarsit, un corespondent in online, sub forma serviciilor 3D. Cel mai cunoscut dintre acestea presupune realizarea randarilor si implica:

 • Modelarea 3D a spatiului de amenajat cu finisajele existente si/sau selectate;
 • Modelarea mobilierului ales si/sau realizat la comanda in urma propunerii designerilor nostri;
 • Simularea iluminarii naturale si/sau artificiale;
 • Accesorizarea si decorarea spatiului, pentru obtinerea atmosferei dorite.

Rezultatul final consta într-o imagine foto-realista sugestiva a spatiului supus amenajarii si cuprinde toate detaliile proiectului. Pe langa faptul ca reprezinta cea mai simpla metoda de vizualizare a conceptului de amenajare, randarea elimina orice eventuale interpretari si-i ajuta pe toti cei implicati in proiect sa inteleaga directia, validand-o sau contestand-o la momentul potrivit.

proiecte randari

Randarea 360 reprezinta o evolutie a randarii clasice. Aceasta ia forma unei imagini panoramice interactive si iti permite sa vizualizezi orice detaliu dintr-un spatiu simulat in 3D, doar rotindu-te stanga-dreapta sau sus-jos cu ajutorul mouse-ului.

Spre deosebire de randarea clasica, randarea 360 asigura vizionarea simultana a intregului spatiu, inclusiv a zonelor adiacente. Pe aparatele mobile, tehnologia ne permite transpunerea randarilor in format HtML5, care, odata cu setarea coordonatelor spatiului si a punctelor cardinale, genereaza o experienta unica: aflandu-te intr-o incapere goala cu tableta/telefonul, ii poti coordona miscarea pe masura ce te rotesti in spatiu. Nu doar ca vei vizualiza astfel intregul spatiu concomitent, ci te vei simti parte din el, la un pas de canapeaua confortabila din colt, langa un lampadar chic, cadrul perfect al unei seri linistite.

servicii de randare 360

Odata cu evolutia tehnologiei, randarile 360 au fost transpuse intr-un sistem de virtual reality (VR). Cu ajutorul softurilor de specialitate, se construieste imitatia unui mediu real sau imaginar si se simuleaza prezenta ta, ca utilizator, in acest mediu. Se folosesc, in acest sens, ochelari VR si un telefon compatibil, care iti permit, impreuna, sa experimentezi o lume virtuala ca si cum te-ai afla in mijlocul unui spatiu, uitand ca, de fapt, stai asezat, probabil, pe canapeaua din salon sau la masa din sufragerie.

Unic, psihedelic, VR 360 e un concept care a revolutionat felul in care percepem realitatea si va continua s-o faca, la scara mult mai larga, in anii urmatori. Te asteptam sa te convingi de acest lucru in showroom-urile ClassIN, experimentand o noua abordare in ceea ce priveste prezentarea unui produs, macheta, prototip etc.

Realitatea augmentata reprezinta cel mai nou concept de prezentare a spatiilor si obiectelor de orice fel. Presupune afisarea imaginilor peste un ecran transparent, astfel incat adaugarea noilor elemente virtuale are loc prin suprapunerea lor si integrarea perfecta in realitatea inconjuratoare. Prin acest proces, putem realiza preview-uri ale spatiilor mai ample, pentru ca tu sa vizualizezi instant orice modificare, in timp ce te simti fizic acolo, in spatiul deja amenajat.

Cu ajutorul unui tracker sau print al unei imagini sugestive, aplicatia noastra declanseaza aparitia obiectului sau a ansamblului de obiecte, iar tu te poti roti in jurul lor, observand orice detaliu. Ca o extensie a realitatii virtuale, realitatea augmentata este inca un pas spre viitor si o dovada vie ca tehnologia si designul vor merge mana-n mana pentru a-ti oferi mereu cele mai rapide, eficiente si creative solutii.

ClassIN

Full-service al designului interior