Canapea Eddy Outdoor

SKU
265COcomp
la comanda
Brand
Descriere

Eddy este un sistem de canapele si otomane creat pentru decorarea teraselor, a verandelor, puntilor si prispelor, cu stil si eleganta remarcabile. Trasatura distinctiva a canapelei Eddy este structura sa usoara "ca un fulg" din inox austenitic 316, complet tapitata cu fibre de polipropilen impletite manual, disponibile intr-o paleta sofisticata de culori, de la nuantele pamantului la bordo si verde-oliv. Baza canapelei este din placaj marin, iar structura din inox este disponibila in patru variante de culoare obtinute prin vopsire cu pulbere epoxidica: alb, verde-kaki, rosu-vin sau brun. Canapeaua este sustinuta de un cadru din inox austenitic 316, cu protectii de nylon.
Usurimea vizuala a tapiteriei impletite contrasteaza cu pernele ample ale sezutului si spatarului. Pentru a asigura rezistenta optima la intemperii, toate piesele tapitate sunt imbracate intr-o husa speciala facuta din material impermebail prin care circula aerul, iar gama vasta de textile pentru exterior contine materiale care garanteaza rezistenta excelenta nu numai la ploaie sau soare, ci si la clor sau apa sarata. Recomandam folosirea huselor potrivite pentru a prelungi viata si frumusetea originala a canapelelor Eddy cat mai mult cu putinta.

Compozitie de colt 283x283, Ad98cm, H70cm. Tapiterie din textil B10 Bosso, spatar si cotiera din cordon tesut verde 8006, baza din otel inoxidabil 316 acoperit cu pulbere epoxidica, perna de sezut sin spuma poliuretanica cu husa impermeabila, perna spatar din spuma poliuretanica si fibre de poliester cu husa impermeabila.

Canapeaua este disponibila si in alte configuratii, culori sau categorii de tapiterie si finisaje.

Configureaza produsul
 • -
  +
 • Livrare: in 60 zile

  31.170,00 €
 • Detalii Tehnice

  Te asteptam in showroom-urile noastre din Bucuresti si Cluj-Napoca!

  Vezi locatiile exacte!

  Programeaza o vizita

  #classin.ro