ClassIN și RE/MAX fac echipă pentru casa perfectă!
 

ClassIN și RE/MAX fac echipă pentru casa perfectă! Suprafața, materialele și tehnicile de construcție, zona, vecinătățile, lumina, compartimentarea, bugetul... atât de multe aspecte ce trebuie puse în balanță pentru a găsi proprietatea perfectă! Iar când ai găsit-o, calea până „acasă” este încă foarte lungă, pentru că de o amenajare inspirată depind confortul fizic și psihologic, estetica și funcționalitatea unui spațiu.


 

Din 1 septembrie 2020, ClassIN, cel mai important brand de pe piața românească a designului de interior și a mobilierului de lux, face echipă cu liderul mondial în imobiliare, RE/MAX pentru a livra excelență în tot ce ține de ideea de „locuință”.

Astfel, cei care achiziționează un imobil prin intermediul francizei imobiliare RE/MAX beneficiază de 20% reducere la piesele de mobilier iconice, corpurile de iluminat sau accesoriile de designer comercializate de ClassIN și, bineinteles la serviciile de design interior oferite de arhitectul nostru in-house.

De 25 de ani, ClassIN reprezintă un concept unic pe piața română de design interior. Livrăm servicii integrate de design, de la consiliere de achiziții la design 360° și la servicii de cost management, toate centrate în jurul unei selecții impresionante de branduri europene de mobilier premium. Deținem în România showroom-urile Natuzzi, suntem distribuitori exclusivi ai mărcilor Flexform, Edra, Pedini și unul dintre puținii reprezentanți Flos, Porada, Poliform, Molteni, Bonaldo, Opinion Ciatti, Catellani & Smith etc., iar Camelia Șucu, fondatoarea ClassIN, este un jucător major pe piața română de mobilier de lux și design interior încă de la începutul anilor ́90.

Filosofia ClassIN în materie de interior design este una centrată pe client: livrăm cea mai bună experiență cu putință, pornind de la stilul și personalitatea beneficiarului, dar și lucrurile de care are cu adevărat nevoie, pentru a transforma „o casă” în „acasă”. Astfel, proiectele noastre sunt made-to-measure: nu credem în „soluții universale” și știm că detaliile fac diferența.

Un alt lucru care ne diferențiază față de agenția tipică de design interior este faptul că avem relații stabilite, de 25 de ani deja!, cu toți furnizorii importanți din domeniu, așa încât viziunea noastră nu este limitată de brandurile la care avem acces: portofoliul de furnizori al ClassIN este practic un Who’s Who al industriei și cuprinde peste 400 de branduri europene.

În ce privește RE/MAX, acesta este lider mondial în imobiliare cu peste 128.000 de agenţi afiliaţi şi 8.300 birouri în 110 de ţări, după 47 de ani de creştere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado. Agenţii RE/MAX constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume.

RE/MAX International, francizorul rețelei globale RE/MAX, este condus de către fondatorii săi, Dave şi Gail Liniger, care au creat această rețea încurajând agenții imobiliari să-și dezvolte propria afacere. Sistemul este în continuare bazat pe atragerea de agenți productivi, oferindu-le sprijin valoros, brand awareness incredibil, oportunități educaționale și alte avantaje competitive.