Natuzzi Italia si Natuzzi Editions, showroom-uri noi in Bucuresti!
 

Incepand cu data de 7 decembrie 2020, showroom-ul Natuzzi Italia se muta la Belvedere Residences, pe Soseaua Fabrica de Glucoza nr. 6-8! Totodata, se deschide primul showroom dedicat exclusiv Natuzzi Editions din Romania, totul intr-un spatiu de 600 mp!

Brandurile Natuzzi Italia si Natuzzi Editions sunt in România de 25 de ani prin ClassIN, sinonim al excelentei in materie de mobilier de lux si servicii de design interior premium. Si pentru ca ne place sa facem lucrurile altfel, cadoul de casa noua il oferim noi: pana pe 16 noiembrie beneficiati de reduceri substantiale, de pana la 70%, la toate produsele din showroom-ul din Baneasa Technology Park, Soseaua Bucuresti- Ploiesti 42-44, locul in care am trait clipe minunate impreuna si unde am impartasit cu voi viziunea noastra despre armonie si frumusete!

In showroom-ul nou va vor asteapta cele mai frumoase piese din catalogul actual al producatorului italian, atat obiecte iconice, cat si cu noutati superbe, semnate de cei mai mari designeri de obiect ai momentului!

Va invitam sa profitati acum de #RelocationSale si-apoi sa ne vizitati in noul go-to-place al stilului italian!