Povestea Natuzzi în Romania este povestea pasiunii mele pentru frumos si calitate made-in-Italy si a unei prietenii care imi pare ca dureaza de o viata. Si mai sunt multe capitole de scris.

Camelia Sucu

Primavara aceasta aduce schimbari importante in ce priveste prezenta Natuzzi Italia și Natuzzi Editions in Romania. Din luna martie, showroom-ul Natuzzi Italia s-a mutat de la adresa din Baneasa Technology Park intr-un spatiu nou, pe Soseaua Fabrica de Glucoza nr. 6-8, in cladirea Belvedere Residences.

Natuzzi Italia este brandul de lux al producatorului italian Natuzzi SpA, lider mondial pe piata mobilierului tapitat cu piele si unul dintre cei mai mari producatori de mobilier high-end din lume. Fondat în 1960 de catre Paquale Natuzzi si adus la noi in tara acum 25 de ani de catre Camelia Sucu, brandul Natuzzi Italia este in continuare distribuit in exclusivitate in Romania de catre ClassIN, #homeofinteriordesign.

Showroom-ul Natuzzi Italia are o adresa diferita, o amenajare revazuta si o colectie atent curatoriata, in care se regasesc piesele best-seller ale brandului alaturi de cele mai recente modele semnate de nume de top ale designului international de obiect, ca Mauro Lipparini, Paola Navone, Claudio Bellini, Maurizio Manzoni, Fabio Novembre, Nika Zupanc si multi altii. Ce nu se schimba este echipa pasionata si profesionista care va intampina iubitorii de design interior made in Italy in spatiul superb de la Belvedere Residences!

La aceeasi adresa, dar intr-un spatiu separat, se deschide si primul showroom din Bucuresti dedicat exclusiv Natuzzi Editions.

Astfel, pe o suprafata generoasa de 600mp, noile modele ale liniei upper mid-market a Natuzzi vor fi puse in valoare asa cum merita un brand care ofera dintotdeauna un raport calitate-pret exceptional si care in ultimii ani si-a imbogatit catalogul cu piese din ce in ce mai competitive la nivel de design, dar care nu sacrifica nimic in materie de confort si calitate.