Design de interior

Construit treptat, dar sistematic, ClassIN e povestea a două prietene care au realizat că pot duce pasiunea lor pentru design interior la un alt nivel. Din reunirea acestor forțe într-un tandem creativ, a rezultat un concept original, un proiect de pionierat pentru design, numit ClassIN sau Home of Interior Design, avându-le în spate pe Camelia Șucu și Genoveva Hossu.

Proiectele de design interior ce poartă semnătura ClassIN sunt legate indisolubil de identitatea unui agregat complex de servicii din domeniul designului, puse la dispoziția ta.  Cu un ochi atent la nevoi și celalalt la creativitate, transformăm orice spațiu într-o extensie a stilului tău personal și-i conferim o dimensiune originală, de lux reinterpretat, care te răsfață extravagant, în timp ce tu te simți în largul tău, ca acasă. Acest “acasă” (home) e laitmotivul tuturor pornirilor noastre și scopul suprem al fiecărui proiect de design interior în care ne angrenăm.

Avem colaborări permanente cu arhitecți, ingineri proiectanți, constructori, experți în instalații, iluminat și finisaje, furnizori de mobilier și decorațiuni, specialiști în artă, anticari, artiști florali, peisagiști, decoratori și manageri de proiect, care construiesc, împreună, un cămin așa cum l-ai visat dintotdeauna. ClassIN îți stă la dispoziție. COME IN!