Stilul Flexform – In Parc

O “casa de sticla” in Anglia, intr-o gradina ca un parc, cu arbori seculari si plante fascinante.

Doua mici fotolii Ortigia Outdoor cu taburete asortate transforma locul acesta intr-o invitatie deschisa sa stai la soare, sa citesti sau sa faci conversatie.

In apropierea casei, canapeaua Zante din lemn de iroko vopsit in alb, combinata cu doua fotolii Ortigia Outdoor cu brate, doua otomane impletite Phuket si un covor Dakota formeaza o oaza de pace si seninatate. Detaliu al unui fotoliu Ortigia mic din lemn masiv de iroko vopsit in gri, cu sezut tapitat si spatar din corzi impletite de polipropilena.

O poienita din parc gazduieste un living luxos, perfect pentru o intalnire neprevazuta cu prietenii, la un aperitiv. Canapeaua sectionala Eddy, cu proportiile sale generoase, iese in evidenta prin tesaturile in tonuri neutre, cu tuse bogate de bordo. Canapeaua este combinata cu o pereche de fotolii Peter Outdoor. Perfecta si pe post de masa de cafea, in centrul compozitiei se afla o foarte versatila maxi-otomana Bangkok Outdoor, intr-o nuanta adanca de bordo, care poate fi folosita si pentru a aseza mai multe persoane.

In spatiul adiacent serei, covorul Dakota de culoarea prunei delimiteaza un spatiu pentru luat masa in aer liber, mobilat cu o masa de dining Fly Outdoor si cu scaune Ortigia Outdoor, din lemn masiv de iroko, cu tapiterie in striatii alb-bordo. Detaliu al blatului din porfir al mesei. Dining in aer liber, sub glicine: masa si scaune Moka din otel lacuit alb. Detaliu al blatului din sticla.