Servicii de design interior

Proiectele de design interior ce poartă semnătura ClassIN sunt legate indisolubil de identitatea unui agregat complex de servicii din domeniul designului, puse la dispoziția ta. Cu un ochi atent la nevoi și cu un altul la creativitate, arhitecții și designerii noștri transformă orice spațiu într-o extensie a personalității tale și-i conferă o dimensiune originală, de lux reinterpretat, care te răsfață extravagant, în timp ce tu te simți în largul tău, ca acasă. Acest “acasă” (home) e laitmotivul tuturor pornirilor noastre și scopul suprem al fiecărui proiect în care ne angrenăm.

Îți propunem două pachete de servicii de design interior, numite generic: Basic și La cheie.

a. Pachetul Basic include următoarele livrabile de bază, sub formă de consultanță și mapă de proiect:

  • Planșă tehnică 2D pentru planificarea spațiului și dispunerea mobilierului: stabilește exact structura spațiului și poziția mobilierului, determinând piesele ce urmează a fi inserate și cele de eliminat;
  • Mood board de atmosferă: stabilește stilul, cromatica, texturile,  care se vor folosi în (re)amenajarea spațiului;
  • Schiță de buget pentru propunerea agreată: valorifică numeric etapele anterioare, stabilind un buget estimativ necesar pentru implementarea proiectului;

* La cerere, mapa poate fi completată cu:

  • Randare, o simulare 3D foto-realistă a spațiului: permite vizualizarea unui spațiu “în viitor”, pentru proiectul aflat încă în stadiul de proiectare.

b. Proiectele La cheie, includ, pe lângă consultanța și mapa de proiect, serviciul de antrepriză. Te eliberăm de stresul șantierului și ne asumăm noi coordonarea tuturor activităților de planificare, organizare și implementare proiect. Îți oferim suportul nostru în:

  • alegerea materialelor de finisare, mobilierului, textilelor decorative și corpurilor de iluminat;
  • realizarea comenzilor și urmărirea livrării produselor;
  • organizarea și supravegherea execuției lucrărilor de finisare și amenajare;
  • predarea la cheie a proiectului.