Masa de Paste in familie a fost intotdeauna importanta, dar poate n-a mai avut de mult atatea asocieri simbolice si emotionale ca anul acesta. E parca mai important ca oricand sa o facem frumoasa, vesela, primavarateca - ca o declaratie de sfidare in fata bolii si a insingurarii. Pentru ca Pastele este prin excelenta sarbatoarea renasterii si a bucuriei depline care triumfa asupra dezolarii celei mai adanci.

Desi au reputatia ca ar fi foarte stricti si seriosi, adevarul este ca nemtii stiu cu adevarat sa aduca elementul festiv in orice sarbatoare. Sa ne gandim doar la minunatele targuri de Craciun din spatiul germanofon, fara indoiala cele mai frumoase din lume. Sau sa ne gandim la superbele decoratiuni de Paste pe care le propune an de an casa germana Hoff Interieur.

Indrazniti sa folositi culorile fara moderatie: vesela Sorrent si suporturile pentru oua Shine

Cataloagele Hoff Interieur sunt asteptate in fiecare primavara ca o colectie de moda haute-couture: decoratori din toata lumea isi cauta in ele inspiratia, vaneaza trendurile, cumpara obiectele cu care vor crea superbe “scenografii”. O plimbare prin magazinul Hoff Interieur din Nurnberg seamana cu o incursiune in Tara Minunilor, dar fara latura stranie a povestii lui Lewis Caroll, doar cu partea idilica. Cum o excursie la Nurnberg este, insa, exclusa in perioada aceasta, ClassIN va aduce magia aproape, cu o selectie superba de decoratiuni de Paste si vesela din catalogul 2020 al brandului german.

Iepurasi de toate marimile si culorile: nu va fie teama sa exagerati putin, in Tara Minunilor e permis.

Vedeta printre decoratiunile de Paste, iepurasii sunt propusi in culori pastelate si dulci, pentru gusturi delicate, in pretioasa combinatie alb-auriu, pentru interioare mai luxoase, sau in alb-negru minimalist, pentru decoruri sleek & chic. Si in privinta dimensiunilor si a materialelor, libertatea este totala: de la figurine foarte mici, la adevarate statuete din ceramica sau sticla la papusele de carpa, totul e permis. Desigur, ouale decorative si vesela urmeaza aceleasi motive.

Vesela Paros , vazele Amalfi si cache-pot-urile Ombre : arta asortarii discrete
Vesela Avenue si paharele Golden Shine: o combinatie classy

Indiferent care ar fi preferatele voastre, nu uitati ca secretul este sa amestecati putin lucrurile: principiul mix and match functioneaza perfect si la decorarea unei mese festive, nu numai la realizarea unui outfit. Si incercati sa nu cautati perfectiunea. Bucuria si starea de bine nu sunt posibile decat daca sunt traite cu si in autenticitate. Iar perfectiune autentica nu exista. Exista doar armonia care vine din echilibru si din imperfectiuni asumate, care ne fac umani si ne diferentiaza.

Paste fericit!